1maria-myhren-selsto
Maria Myhren Selstø gleder seg til å lede UngVisjon igjen. (Foto: Privat).

Skal lede UngVisjon

For Maria Myhren Selstø (32) var Visjon i oppveksten ensbetydende med sol og sommer, camping, is, strand og gode møter. Som leder av årets UngVisjon håper hun å bidra til at egne og andres barn får de samme gode minnene.

- Det er helt fantastisk å kunne bruke deler av sommeren på en familiefestival som Visjon, sier Myhren Selstø. Det er om lag ti år siden Myhren Selstø ledet UngVisjon for første gang, og siden da har hun vært innom festivalen én gang. - Mye har nok skjedd med arrangementet siden den gang, og jeg ser frem til å «bli kjent» med Visjon på nytt. Denne gangen er jeg så heldig å ha med meg Linn Viken Haddeland og Kim Fredrik Andersen som lederassistenter, og vi gleder oss veldig. Selv om veldig mye ordnes i forkant av festivalen er det fint å ha noen flere å spille på, særlig når jeg selv har med mine fire små på 7, 5, 3 og snart 1 år, sier Myhren Selstø. Hun gleder seg veldig til å ta med mann og barn på Visjon for første gang, til å reise med andre fra menigheten, treffe andre barnefamilier og lage en god festival for barna.   - Det blir veldig stas.

Les mer om UngVisjon på festivalens hjemmeside.

Trenger hjelpeledere

Maria Myhren Selstø vokste opp i Arendal Frikirke, og gikk i Kraftverket i cirka ti år mens hun bodde i Oslo. For tre år siden flyttet hun med familien tilbake til Arendal. - Jeg startet barnekor i Arendal Frikirke da jeg var 16, og siden har jeg drevet med kor i Oslo, gjennom søndagsskolen og i Kraftverket. Jeg er fortsatt engasjert i korarbeid og søndagsskole, forteller Myhren Selstø, som i tillegg jobber som barneskolelærer. - Jeg synes det er kjempegøy å jobbe med barn! Også har jeg jo alltid troa på at ting skal ordne seg og gå bra, så jeg sier lett ja når jeg blir spurt, ler hun. - Dessuten liker jeg å jobbe for at mennesker skal bli kjent med Jesus. Myhren Selstø oppfordrer ungdom som har tenkt seg på Visjon til å bli med som hjelpeledere. - Det er en kjempefin erfaring å ha med seg, og vi skal få det kjempegøy sammen, lover hun.

Noe for alle aldre

Barna som skal delta på UngVisjon har all grunn til å glede seg, mener Myhren Selstø. - De kan forvente mange morsomme aktiviteter, som bruskassestabling, basket bungee, hoppeslott og mye mer. Det blir leker i Tunet, gode møter og kanskje også noen overraskelser, hinter hun. Under Visjonsfanen på Frikirkens hjemmeside ligger en fullstendig liste over aktiviteter som er tilpasset barnas alder, hvorav noen av aktivitetene har en materialutgift. Disse er merket av i listen, også på påmeldingssiden. Torsdag 19. juli arrangeres «Tweensfest» på Visjon. Festen er for de som er født i 2006-2009. Dørene åpner kl.17, og festen varer til kl.22. Registrering for tweensfesten er samtidig med UngVisjon, onsdag ettermiddag fra 16.00-17.00. - Hva tenker du om årets tema: «Det skinner gjennom … Når det perfekte slår sprekker, kan det vakreste skje»? - Jeg tenker at det å ha Jesus er noe som vises for andre. Og at det kanskje er lettere for andre å se at vi har Jesus når vi ikke prøver å opprettholde en perfekt fasade!