hans-petter-hammersmark
Hans Petter Hammersmark er en av flere artister som stiller på årets Visjon.

Masse å velge i på Visjon

Årets festival utvider tilbudene fra i fjor, og kan blant annet skilte med enda flere seminarer, rekordmange talere og en rekke spennende konserter.

Hans Petter Hammersmark, som er godt kjent fra tidligere års Visjon, The Voice på TV2 og som sanger i Oslo Gospel Choir, er førstemann ut onsdag kveld. Han stiller med fullt band og sangere i Tunet, for å skape en skikkelig gospelkveld. De fleste som har vært på Visjon tidligere, vil kjenne igjen Anne Marthe Dos Santos som sanglederen under HITS-møtene. I år holder hun egen konsert i Tunet torsdag kveld, der hun byr på rolige og behagelig sanger om livet, og relasjoner mennesker imellom.

Jesus loves electro

Egen konsert blir det også på FRIK Festivalen, med Ole José fra Jesus Loves Electro! - Det blir god stemning i Stavernhallen fredag kveld når Ole inntar scenen med electro og fete beats du ikke klarer å sitte stille til, sier Hanne Marie Skaar. - For alle deltagere som skal begynne, eller går på videregående skole, kan vi dessuten røpe at Stavern folkehøyskole igjen, tilbyr spennende aktiviteter torsdag kl.10.00 og 13.00 og fredag kl. 10.00. Her kan dere velge Stand Up Paddle Board (SUP), Volleyball og Selvforsvar/ kickboxing. Aktivitetene går parallelt. Du kan derfor velge en ny aktivitet per økt, eller den samme om igjen, dersom det er kapasitet for det, sier Skaar. Hele seks talere inntar Stavernhallen i år. Festivalen tilbyr også en rekke spennende seminarer både for voksne og ungdommer. Se nettsiden visjon.frikirken.no for program og mer informasjon.

Seven og Børud

Lørdag kveld kl. 20 holder Seven-jentene konsert i Tunet. Jentegruppa har reist Norge rundt i seksten år, og holdt konserter, barnegospelfester og sunget på familiegudstjenester med sprudlende sanger på repertoaret. Nå er de ute med musikalen «Under samme himmel», som inneholder sanger fra CD-en UNIK som kom ut tidligere i år. Litt senere på lørdagskvelden er det Ole Børud trio som inntar scenen. - Ole Børud har tidligere vært på Visjon, og er en av landets fremste sangere. Han har vært allemannseie siden han ble kjent som «lille Ole» i Børudgjengen og senere i Arnold B. Family, men er nå kjent som soloartist og som frontfigur i bandet Extol. Lørdag kveld kl. 21.30 blir det konsert i Tunet med Ole Børud trio, der han har med seg bassist og pianist, sier Erhard Hermansen.