1unni---jon-arne
Jon Arne Nygård og Unni Westli (bildet) utgjør sammen med Arnfinn Løyning teamet som leder prosjektet Misjonale Menigheter. (Foto: Geir Arne Johansen/ Budbæreren arkiv).

Klart for ny runde Misjonale Menigheter

I et brev sendt alle Frikirkens menigheter, inviteres det til en femte runde med Misjonale Menigheter. Frist for påmelding er 15. juni.

"Vi har gleden av å kunne invitere til en ny runde med Misjonale Menigheter. Syv av Frikirkens menigheter har så langt gjennomført prosjektet, og to er i prosessen nå", står det å lese i brevet som ble sendt ut med Menighetsposten mandag denne uken.

Menighetene som har gjennomført er henholdsvis Hønefoss, Moss, Lørenskog, Bryne, Flekkefjord, Oslo Østre og Oslo Storbymenighet, mens Credo Frikirke i Trondheim og Meløy Nordre Fikirke er i prosessen nå. Prosjektet har en start og en slutt, men målet er at prosjektet skal gi hjelp til å bli i en vedvarende misjonal bevegelse.

- Det er spennende og utfordrende å være med i dette arbeidet. Vi vet at flere av våre menigheter har hørt om gode prosesser som er satt i gang i deltakermenighetene, og har vurdert å bli med ved en senere anledning. Nå er tiden her, og muligheten er tilstede for å bli med i en ny prosjektrunde, sier menighetsveileder Jon Arne Nygård, som har med seg Arnfinn Løyning og Unni Westli på laget. - Kontakt oss gjerne på telefon eller mail hvis dere har spørsmål, oppfordrer Nygård.

Prosjektperioden starter i mars/april 2019 og avsluttes før sommeren 2020.