norvisjon2018
Folkehøgskolen ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser, og med bademuligheter like i nærheten. (Foto: Arrangørens hjemmeside).

Klart for Norvisjon 2018

Norvisjon er Frikirkens sommerstevne i nord, som i år samler hele familien til inspirerende dager fra 25.–29. juli ved Folkehøgskolen Nord-Norge i Evenskjer.

Folkehøgskolen ligger i Skånland kommune, like ved Harstad/Narvik lufthavn Evenes. Det blir bibeltimer og seminarer med Jan Rettedal, mens blant andre Bjørn Roger Stien, John Arne Gladsø og Marianne B. Jacobsen står på talerlista til kveldsmøtene. Under bibeltimene på formiddagen blir det eget opplegg for barna, med undervisning, aktiviteter og utflukter tilpasset barnas alder.

Distriktsungdomskoret (DUK) holder sitt arrangement «DUK Summer» på samme sted til samme tid, så for ungdom mellom 13 og 19 år blir det eget opplegg gjennom DUK. Arrangør er Nordre presbyterium, mens Sortland Frikirke har det praktiske ansvaret. Mer informasjon på Facebook under «DUK Summer» og på stevnets hjemmeside. Praktiske spørsmål sendes til [email protected] Påmelding via checkin.no