img_3499
Visjon er Frikirkens årlige sommerfestival i Stavern, et populært samlingspunkt for alle aldre. (Foto: Budbæreren arkiv).

Gi et visjonsbidrag

Frikirken har oppfordret menighetene til å invitere med seg flyktninger og innvandrere på Visjon. Nå kan du være med og bidra økonomisk, slik at flere får muligheten til å bli med.

- Også i år ønsker vi å inkludere våre nye landsmenn på Visjon. Ikke alle har økonomisk mulighet til å delta, derfor ønsker vi å tilrettelegge for dette. Visjon bidrar med seminarer, tolking og et inkluderende fellesskap. Nå oppfordrer vi alle som kan til å være med og bidra med økonomisk støtte for å dekke noen av utgiftene, sier bistandskonsulent Ingjerd Grimstad Bandak ved Frikirkens hovedkontor.

De som får ekstra støtte gjennom dette prosjektet er de som ellers ikke ville hatt råd til å være med på Visjon. - Med din hjelp vil menighetene kunne invitere med seg flere. Pengene vi samler inn vil uavkortet gå til å dekke kostnader relatert til innvandrere på Visjon. Barn og ungdom får være med i Visjon sitt barne- og ungdomsopplegg. For de voksne tilbyr vi tolking til farsi og arabisk etter behov, godt fellesskap og to seminarer med Discovery Bible Study, en metode for å studere Bibelen, opplyser Bandak.

Gi ditt bidrag her