img_3440
Tunet er samlingspunktet for små og store under Visjonsfestivalen, her fra fjorårets festival. (Foto: Budbæreren arkiv).

Visjon 2018 begynner å ta form

Tema for årets Visjonsfestival er "Det skinner gjennom", og et sentralt tema blir troshistorier. På Tunet blir det møte med nye og gamle artister, når Visjon går av stabelen i Stavern 18.-22. juli.

- Tema for årets Visjonsfestival blir "Det skinner gjennom", og vi kommer til å ha fokus på troshistorier den gang og nå, sier hovedpastor i Herøy Frikyrkje, som sitter i festivalkomiteen for Visjon. Ifølge Hermansen er følgende talere klare for å innta Stavernhallen i juli: Øystein og Gina Gjerme, Martha fra Midtøsten, Kjetil Gilberg, Britt Solveig Spilde, Thore Søvik, Anne Mari S. Topland og Rune Tobiassen.

- I tillegg er det klart at det blir konsert med søsterduoen Garness i Tunet, som sist gjestet festivalen i 2011. Dessuten blir det en skikkelig reggae-konsert med Harald Eikeland o/co på samme sted. Tunet blir også i år det naturlige samlingspunktet under festivalen, og flere konserter blir annonsert ut over våren, sier Hermansen. Frik Festivalen ble en stor suksess i fjor, og håper på minst like mange glade deltakere i år.