16baksida-nett
Anine Netland Hulløen kjenner at det gjør noe med henne, når hun bruker tid med Jesus og tar han med i store og små avgjørelser gjennom dagen. (Foto: Privat).

Vil gi det videre

Anine Netland Hulløen (20) hadde en fantastisk oppvekst i Vågsbygd Frikirke. Når hun til høsten avslutter året som ungdomsarbeider i menigheten, håper hun ungdommene vil fortsette å ta med seg Jesus i hverdagen.

- Hva gleder du deg mest over i arbeidet?

- Det må være å få lov til å «gi tilbake» til den kirken - og det ungdomsarbeidet - som jeg har vokst opp i. Ungdomsarbeidet i Vågsbygd Frikirke hadde enrom betydning for mitt liv med Jesus. Det var utrolig godt å være i et kristent miljø helt fra begynnelsen av ungdomsskolen, noe som ga meg mange kristne venner og gjorde at jeg fortsatte å gå på møter og lærte mer om Jesus. Det tror jeg en av de viktigste grunnene til at jeg har det personlige forholdet med Jesus i dag, og dette ønsker jeg å gi videre til ungdommene i Vågsbygd!

- Har du et favorittbibelord? Hva betyr det for deg?

- Matteus 6:33 er et av mine favorittvers: «Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg».

- Hva tenker du om Frikirkens motto «Sammen om oppdraget»?

- Det synes jeg er utrolig bra! Gud har skapt oss forskjellig, og vi har forskjellige talenter, hobbyer og områder hvor Gud ønsker å bruke oss. Vi er èn kropp, men med forskjellige kroppsdeler med ulike funksjoner, og vi trenger alle kroppsdelene! Og vi står ikke alene, men sammen med alle våre brødre og søstre i Kristus om oppdraget, det er godt å vite!

- Er det noe spesielt som opptar deg for tiden?

- Gud sa til meg at dette året ville han vise meg hvor rikt hverdagslivet kunne være når jeg gir det til Ham og åpner døren for at Han kan være med meg i alt! Og det viser han meg virkelig! Det som opptar meg mest for tiden er en veldig «vanlig» hverdag, med jobb, kirke, venner, familie og trening.

- Har du noen forbilder eller noen som særlig har vært til inspirasjon for deg som kristen?

- Først og fremst Jesus! Jeg har også noen fantastiske venner, foreldre og en skikkelig bra kjæreste som elsker Jesus - og viser det med valgene de tar og hvordan de lever livene sine! - Hva liker du å gjøre på fritiden? Jeg elsker å være ute i naturen, og beundre Guds skaperverk, for det er helt rått! Jeg er også glad i å bruke tid med bare meg og Jesus, for å «lade opp batteriene». Men å bruke tid med familie, venner og kjæreste er virkelig også en gave som gir meg masse glede og påfyll!