velkommen-til-oslo-2017
Pastor Johan Valen-Sendstad (til venstre) representerte Oslo Østre Frikirke og Støperiet under "Velkommen til Oslo"-arrangementet onsdag i forrige uke. (Foto: Oslo Østre Frikirke).

Velkommen til Oslo

St. Hanshaugen viste seg fra sin beste side onsdag kveld, da hundrevis av nye studenter deltok på årets "Velkommen til Oslo".

I år, som tidligere år, kom kristne skolelag, organisasjoner og menigheter sammen for å gi nye studenter et mangfoldig bilde av hvilke kristne trosarenaer som befinner seg i hovedstaden. Sensommerkvelden kunne også by på grilling, konserter og en herlig mulighet til å bli kjent med andre studenter i Oslo. Oslo Østre Frikirke markerte seg med den sikre vinneren; med pølse i lompe med ketsjup og sennep (tur-retur) og med et lett dryss av sprøstekt løk på toppen.

Det ble inngangsporten til mange fine samtaler om kirke- og menighetsliv i byen generelt, og i Oslo Østre Frikirke. Særskilt Støperiet – Oslo ble løftet frem av ungdomsarbeider Erik Sandberg, frivillig Erland Strømme, Støperiets «far» Eirik Broomfield Fjellestad, og pastor Johan Valen-Sendstad. De kunne informere om at Støperiet arrangeres annenhver torsdag kl. 19.00, fra og med 31. august. Og at dette er et møtepunkt for unge voksne der det er lett å ta med venner og kjente, relasjoner skapes og troshistorier formidles. Velkommen til Oslo Østre Frikirke og Støperiet!