3-loft-stavern-folkehoyskole
Gå ikke glipp av muligheten til å oppleve et folkehøyskoleår på 48 timer! (Foto: Geir Arne Johansen).

Tilbyr en smak av folkehøyskole

Helgen 29. september – 1. oktober inviterer Stavern folkehøyskole frikirkeungdommer og andre unge i videregående skole til en unik opplevelseshelg: Et folkehøyskoleår på 48 timer blir mulig!

- Her kan du bli kjent med linjetilbudene, møte noen av årets elever og skolens personale. For 350 kroner blir det mulig å få en smak av et år ved Stavern folkehøyskole, sier leder for kortkursdrift Arnfinn Løyning. Prisen inkluderer alle måltider, overnatting og lokal transport. Løyning oppfordrer foreldre, besteforeldre, onkler, tanter og andre, til å gi invitasjonen videre til unge i sitt nærmiljø, og menighetene til å sende kontaktinfo på aktuelle deltakere. - Vi håper på rask og god respons fra menighetene, sier han.

Prøv linjetilbudene

På Stavern folkehøyskole kan man velge mellom linjene "Skuespiller og Teater", "Band, Vokal, Studio", "Kickboxing", "PULS - Idrett og Helse", "H2O - Vannsport og Friluftsliv", "KRIK Surf", "Volontør Ecuador", "Golf" og "Blålys". I løpet av helgen er det mulig å delta på linjeundervisning, morgen- og kveldssamlinger, ord for dagen, felles måltider, underholdning, omvisning på skolen og mye mer. Skolen oppfordrer deltakerne til å ta med toalettsaker og sovepose/sengetøy, samt følgende utstyr for linjetilbudene man vil bli kjent med:

Nødvendig utstyr

Skuespiller og Teater: Ta med bevegelig treningstøy, gjerne i mørke farger. Band, Vokal, Studio: Skolen har mye utstyr som du kan låne, men spiller du et lett instrument så ta det gjerne med (gitar, keyboard, laptop, o.l.), Kikcboxing: Ta med treningstøy, Puls - Idrett og Helse: Ta med treningstøy for innendørs og utendørs bruk, H2O - Vannsport og Friluftsliv: Skolen har våtdrakter i alle størrelser, men ta med varme turklær, KRIK-Surf: Skolen har våtdrakter i alle størrelser, men ta med varme turklær. Det går både tog og buss til Larvik, og nærmeste flystasjon er Torp Sandefjord. Det vil bli organisert henting med minibuss fra Torp og Larvik, opplyser Stavern folkehøyskole på sin hjemmeside.