visjonsflyer-bilde10
Det er nå klart for å melde seg på til Frikirkens sommerfestival i Stavern. (Foto: Budbæreren arkiv).

Påmeldingen er i gang

Frikirkefestivalen Visjon har åpnet påmeldingen i dag, og lanserer samtidig ny nettside.

Frikirkens årlige sommerfestival Visjon finner sted ved Stavern folkehøyskole fra 18.-22. juli. I dag starter påmeldingen i Checkin, via Visjons nettside som fremstår i ny drakt og som nå er en integrert del av Frikirkens hjemmeside.

Årets tema er «Det skinner gjennom … Når det perfekte slår sprekker, kan det vakreste skje». - Vi skal ha fokus på troshistorier, den gang, og nå. Og vi har fått med oss fantastisk spennende talere: Gina og Øystein Gjerme, Kjetil Gilberg, Britt Solveig Spilde, Anne Mari Schiager Topland, Martha fra Midtøsten, Thore Søvik, og Rune Tobiassen, forteller programkomiteens leder Erhard Hermansen.

På konsertlista står Garness, Avocale, og Harald Eikeland m/band. Visjonskomiteen jobber hele tiden for å forbedre Visjon, og ønsker at festivalen skal være en samling for alle. - Derfor utvidet vi tilbudet i fjor, og vi gjør det samme i år, med bønnevandring, flere aktiviteter for barn og familier i Tunet, bibeltimer som går parallelt med HITS og mye mer, sier Hermansen.