516baksida
Ida Bekkevahr Sundsdal er spent på hvilke utfordringer og muligheter som venter henne. (Foto: Privat).

Ny ungdomsarbeider i Arendal Frikirke

Frikirken får stadig nye medarbeidere, og de kan du bli kjent med på baksida av papirutgavene til Budbæreren. Ida Bekkevahr Sundsdal håper å utforske og bli bedre kjent med Jesus, sammen med ungdommene i Arendal Frikirke.

- Hva gleder du deg mest over i jobben som ungdomsarbeider?

- Å gå inn i arbeidet med kollega Marie Kvalbein Olsen, som har gjort «grunnarbeidet». Det er superspennende å bygge Frik Arendal sammen med ungdom som selv har masse å bidra med. Jeg har forventning til at jeg sammen med ungdommene skal utforske og bli bedre kjent med Jesus.

- Har du et favorittbibelord? Hva betyr det for deg?

- Jesaja 58,11. Kapittel 58 er sterk og ransakende tale. Men vers 11 er for meg en bønn og et løfte om at Herren går sammen med oss.

- Hva tenker du om Frikirkens motto «Sammen om oppdraget»?

- Oppdraget vårt blir utrolig inspirerende når jeg tenker på at vi står sammen med små og store menigheter, med mennesker av alle slags språk og kulturer om å dele livet med Jesus med dem vi møter.

- Er det noe spesielt som opptar deg for tiden?

- Da jeg har foretatt et stort jobbskifte i høst, så er jeg for tiden mest opptatt av de nye mulighetene på dette området. Ved siden av deltidsstillingen som ungdomsarbeider, arbeider jeg deltid med misjonsorganisasjonen «Operasjon Mobilisering». Jeg tenker mye på hva alt det nye vil føre meg inn i av utfordringer og muligheter.

- Har du noen forbilder eller noen som særlig har vært til inspirasjon for deg som kristen?

- Mamma, Mandela og Jesus! Hver for seg viser mennesker litt av Jesu «gjenskinn». Og Jesus er summen av alt det gode vi kan se og beundre. Mamma inspirerer fordi hun skinner for Jesus, og har latt han prege seg gjennom livet. Nelson Mandela inspirerer med hvordan han tilga dem som hadde frarøvet han mange år av livet, og for måten han brukte sin posisjon til å forsøke å samle et splittet folk. For tiden inspirerer og utfordrer min pastor meg til å våge meg ut av komfortsonen og på nye måter inkludere flere mennesker i livet og dele Jesus med dem.

- Hva liker du å gjøre på fritiden?

- Jeg elsker fjellstøvlene mine og er fornøyd når jeg kan dra på småturer bak huset på Frolands Verk. Men enda bedre er det å ta støvlene og mannen med på hyttetur! I år har jeg prøvd ut en ny hobby: Såing og dyrking av sommerblomster i vinduskarmer. Spenning på høyt nivå når disse skulle plantes ut til det virkelige (blomster-)livet i hagen!