16.nytt-bilde (537x438)

Ny menighetsarbeider i Meløy Søndre

- Ingenting er mer meningsfullt enn å være del av noe som er større enn meg selv og å leve i Guds plan, sier Ida Nordvoll Hagen(23), som er ny menighetsarbeider i Meløy Søndre Frikirke.

-Hva gleder du deg mest over i arbeidet?

- Det er definitivt det å få lov til å være en del av noe som er større enn en selv. Ingenting er mer meningsfullt enn å være i Guds plan.

- Har du et favorittbibelord? Hva betyr det for deg?

- Det har jeg i grunn ikke.. Men det har mannen min, så jeg deler det med dere. Fra Jakob 1:19 «Dette må dere vite, mine kjære søsken: Enhver skal være rask til å høre, men sen til å tale og sen til å bli sint. For sinne hos et menneske fører ikke til det som er rett for Gud.» Mannen min har et halskjede med det første verset på, for å minne han om hvor mye holdningen vår faktisk betyr.

- Hva tenker du om Frikirkens motto «Sammen om oppdraget»?

- Slik som jeg leser det er det vi som kristne som står sammen om oppdraget. Det er et viktig motto. Viktig å tenke gjennom for hver enkelt menighet. Hvordan kan vi stå «sammen om oppdraget» i vår bygd eller by? Vi er jo tross alt sterkere sammen!

- Er det noe spesielt som opptar deg for tiden?

- Til vår store glede er det ikke så lenge til vi skal få møte den lille gutten vår. Selv om han ligger i magen og venter på å bli født, tar han opp mange tanker og følelser.

- Har du noen forbilder eller noen som særlig har vært til inspirasjon for deg som kristen?

- Jeg tror jeg må si Ungdom i Oppdrag. En organisasjon som strekker seg over hele verden, med et felles mål! Jeg har møtt så mange fantastiske familier som legger vekk alt de har for å følge Gud og det han har for dem. Mennesker som velger å sette sin lit til Gud i alle områder.

- Hva liker du å gjøre på fritiden?

- Det beste må være det å slappe av alene med mannen min. Menighetsarbeid tar opp mange kvelder i uka, så de man har hjemme er dyrebare! Jeg går fort litt i hi på vinteren på grunn av kulda og fyrer i peisen hjemme, lager noe godt å drikke og ser på en god film. Men når våren kommer lengter jeg ut til sol, hengekøyeturer og bålkos.