416baksida
Astrid Fjeldly Lande ser frem til å jobbe med barn og unge i Råde Frikirke.

Ny barne- og ungdomsarbeider i Råde Frikirke

Frikirken får stadig nye medarbeidere, og de kan du bli kjent med på baksida av papirutgavene til Budbæreren. Astrid Fjeldly Lande er nyansatt i Råde Frikirke.

- Hva gleder du deg mest til i jobben som barne- og ungdomsarbeider?

- Jeg gleder meg mest til å få lov til å bruke tid med ungdommene, investere i livene deres og kunne få prate om livet. Jeg håper jeg kan få være med å støtte og oppmuntre dem til å tørre å leve som stolte ungdommer som sønner og døtre av Gud, for det er ikke bare-bare i dag.

- Har du et favorittbibelord? Hva betyr det for deg?

- Da jeg var konfirmant fikk jeg tildelt bibelverset fra ordspråkene 4:23, så det har jeg følt har vært litt «mitt» bibelvers.

- Hva tenker du om Frikirkens motto «Sammen om oppdraget»?

- Jeg syntes det er så kult å ha et motto som bygger på felleskap. Vi mennesker kan ha en tendens til ofte å ville konkurrere, men her er det snakk om å jobbe sammen og løfte hverandre opp. Det er så bra!

- Er det noe spesielt som opptar deg for tiden?

- Jeg har en liten sønn på straks ett år, som elsker å fly rundt og oppdage nye ting, så jeg bruker mye tid på å dulte etter han og passe på at han ikke spiser opp noe han ikke burde spise opp.

- Har du noen forbilder eller noen som særlig har vært til inspirasjon for deg som kristen?

- Det har jeg definitivt, men det er ganske mange. Jeg har mange i livet mitt som inspirerer meg på forskjellige måter til å leve som Jesu etterfølgere. For å dra frem et par, har jeg en mamma med et hjerte som flyter over av omsorg. Det er alltid plass til en til, og hun bryr seg om alle på en genuin måte. Jeg har også en bestevenninne som brukte ett år på å studere Bibelen på et dypt plan, noe som er til stor inspirasjon. Men hvis jeg skulle endt opp med én så må det vel nesten bli Jesus, uansett hvor klisjé det kan høres ut. Han er jo optimal og suveren.

- Hva liker du å gjøre på fritiden?

- Jeg elsker å bruke tid med venner og familie. Ingenting slår date med mannen min, kvalitetstid med sønnen min eller en god samtale eller spill-kveld med storfamilien eller venner.