visjonsbrosjyre7
Frikirkens sommerfestival Visjon finner sted på Stavern folkehøyskole fra 19. - 23. juli. (Budbæreren arkivfoto).

Nær tusen påmeldte til Visjon

Påmeldingene til årets festival tikker stadig inn, og nedtellingen er for alvor i gang. Visjonskomiteen har sendt ut et brev med generell info til alle som er påmeldt så langt.

"Så bra at du har meldt deg på Visjon 2017! Vi håper at du skal få en fin festivalopplevelse og vil gjerne dele noen ting vi tror det er fint å få vite på forhånd" skriver komiteen i infobrevet, som du kan lese i sin helhet her.

Leder for FRIK Festival Hanne Marie Skaar, melder om rekordmange deltakere. - Vi har allerede slått fjorårets YESS-deltagelse og er nå oppe i 230 deltakere og medarbeidere på FRIK! Er du mellom 13-20 år eller kjenner noen som er det? Lik, del og inviter til sommerens høydepunkt i Stavern, oppfordrer hun.

Skaar kan fortelle at Radiate Worship kommer på FRIK Festivalen og holder lovsangskonsert i Stavernhallen torsdag 20.juli kl. 22.00. - Vi har store forventninger til at Gud vil møte ungdommer gjennom Radiates uttrykksform, tekster og melodier. Dette vil dere ikke gå glipp av. Radiate springer ut fra Pinsekirken Tabernaklet i Bergen. Radiate elsker å utforske nye og grensesprengende måter å tilbe på. De viser at det finnes flere aspekter ved tilbedelse. Dette reflekteres i musikken, hvor de ønsker å skape sanger som kommuniserer deres tro på Gud. En Gud som er tilstede og virkende i dag, slik som Han alltid har vært og alltid kommer til å være, sier Skaar. - Sjekk dem ut på Spotify, iTunes og Youtube og bli med på lovsangsfesten!

FRIK Festivalens egen kafé og møtested Campspot, oppgraderes og blir i år åpen hver dag fra kl. 13.00-16.00, 18.00-20.00 og 21.30-23.00. En bod vil selge varmmat som pizza og nachos, mens en annen bod selger brus, is, bakevarer og godterier. - Her blir det stemning, underholding og lek! Kom og møt nye og gamle venner i campspot, sier Skaar.