1misjonsinnsamling-kler-visjon-2019 (800x611)
Nytt i år er innsamling av brukte barneklær til inntekt for Frikirkens arbeid ute på feltene. Frikirkens utsendinger oppfordrer visjonsdeltakerne til å ta med brukte klær, og til å benytte muligheten under festivalen til å oppgradere barnegarderoben. (Foto: Budbæreren arkiv).

Misjon på Visjon

Frikirkens egen misjon blir også i år sterkt til stede på Visjon. Nytt i år er innsamling av brukte barneklær til inntekt for Frikirkens arbeid ute på feltene, blant annet blant barn og unge.

En del av Frikirkens utsendinger kommer til å være til stede på årets Visjonsfestival, og de gleder seg til fellesskap sammen med resten av visjonsdeltakerne. Nytt i år er innsamling av brukte barneklær til inntekt for Frikirkens arbeid ute på feltene, blant annet blant barn og unge. Frikirkens utsendinger oppfordrer visjonsdeltakerne til å ta med brukte klær, og til å benytte muligheten under stevnet til å oppgradere barnegarderoben.

Ellers inviterer utsendingene til frokostbuffet med smaker fra Japan, Tyrkia og Midtøsten. Der blir det mulighet til å høre mer fra arbeidet, samtidig som man nyter et godt måltid i fellesskap. Påmelding og mer informasjon om dette fås ved å skrive til [email protected] Utsendingene holder dessuten seminarene; «Fra kirkebenken til sofagruppen, erfaringer med småfellesskap» og «Utrustning til å lede småfellesskap, inspirasjon fra kirkeplanting på misjonsfeltene» under festivalen.

Tradisjonen tro blir det masse gøy under misjonslørdagen med aktiviteter for barn og voksne, og salg av mat og ferskpresset appelsinjuice. Det blir også et storslagent misjonsløp for barn og unge, hvor man løper til inntekt for misjonen og til stående applaus fra resten av deltakerne. Igjen får små og store visjonsdeltakere anledning til å stå «sammen om oppdraget».