FAM-under-tre-og-bygning
I starten av juni arrangeres lederkonferanse for pastorer og andre ledere i Frikirken, ved Stavern folkehøyskole. (Foto: Budbæreren arkiv).

Lederkonferanse i Stavern for ansatte og frivillige

Frikirken arrangerer lederkonferanse for pastorer og andre ledere i Frikirken ved Stavern folkehøyskole fra 3. - 4. juni.

- Konferansen er primært for pastorer og andre ledere i Frikriken, men vil være åpen for alle ansatte og frivillige, opplyser daglig leder ved Frikirkens hovedkontor, Marit Ecklo Brevik.

Temaet er «Jesus til nye generasjoner 0-40», og program legges ut på Frikirkens nettsider så snart det er klart. Blant de eksterne bidragsyterne er Runar Landro fra Indremisjonsforbundet, og Jarle Råmunddal og Roy Elling Foss fra Misjonskirken.

I forkant av konferansen (2. – 3. juni) arrangerer Stavern folkehøyskole i samarbeid med teologisk fagråd en fagdag med mulighet for fordypning i tematikk som er relevant med tanke på å nå 0-40-generasjonen. Det er mulig å melde seg på begge deler samme sted. For mer informasjon og påmelding, se Frikirkens hjemmeside.