bb-misjonsaksjon-illustrasjonsfoto
Gjennom aksjonen "Gå til Midtøsten" kan alle i Frikirken være med og sende nye utsendinger til et land i Midtøsten. (Illustrasjonsfoto: Unsplash).

Klart for misjonsaksjon

Kristi Himmelfartsdag går startskuddet for vårens misjonsaksjon. Hele Frikirken oppfordres til å gå sammen med de nye utsendingene til Midtøsten, og Hans Petter Hammersmark starter aksjonen med en strømmekonsert samme kveld.

Aksjonen varer fram til pinsedag, og alle i Frikirken inviteres gjennom disse dagene til å være med og gå med de nye utsendingene til Midtøsten.

Se Frikirkens hjemmeside for veiledning til hvordan du kan delta.

De nye utsendingene “Tine og Morten”, skal etter planen til et land i Midtøsten høsten 2021. (Av sikkerhetshensyn kan vi ikke opplyse hvilket land det gjelder, eller hvem utsendingene er).

- Vi har satt oss et mål om å samle inn 500 000 kroner fra Kristi Himmelfartsdag til pinsedag. Aksjonen starter Kristi Himmelfartsdag, med onlinekonsert med Hans Petter Hammersmark som sendes på Facebook-siden "Frikirken i Norge" kl.18.30, opplyser misjonsleder Terje Bjørkås. 

For å være med og bidra kan du hoppe, løpe, gå, og telle kilometer; du kan sitte i sofakroken, ha en egen kreativ innsamling, eller bare gi en gave via misjonens vipps til nr 16718, står det å lese på Frikirkens hjemmeside. 

Ved å utfordre noen til å sponse distansen man går eller løper, eller ved å sponse seg selv, er det om å gjøre å telle antall kilometer man tilbakelegger. Ideen er hentet fra det tradisjonelle «misjonsløpet», som finner sted under visjonsfestivalen i Stavern hver sommer. Man kan samle kilometer på enkeltdager, eller hver dag i hele perioden om man vil.

Misjonslederen selv har ambisjoner om å gå seks kilometer hver dag gjennom hele aksjonsperioden, og han håper så mange som mulig vil sponse ham. 

- På Facebook-gruppa «Frikirken – med evangeliet til unådde» skal jeg legge ut en lenke til et sponsorskjema som jeg håper så mange som mulig vil benytte, oppfordrer Terje Bjørkås. 

Følg Frikirken i Norge på Facebook!