316baksida
Elisabeth A. Bjørnestøl gleder seg over alle planene for barne- og familiearbeidet i Songdalen Frikirke. (Foto: Privat).

Godt å jobbe mot felles mål

Elisabeth A. Bjørnestøl (34) er fersk barne- og familiearbeider i Songdalen Frikirke, og gleder seg til å bli kjent med nye barn og familier.

- Hva gleder du deg mest over i arbeidet?

- Jeg gleder meg til å bli kjent med nye barn og nye familier. Og så gleder jeg meg over alle de planene vi har om å starte opp ting og gjøre ting for barna og familiene i menigheten og de som bor her i Songdalen.

- Har du et favorittbibelord? Hva betyr det for deg?

- Det er mange fine bibelord, men to favoritter er: Fil 4, 13 «Alt makter jeg i ham som gjør meg sterk» og Matt 11, 28 «Kom til meg, alle som strever og bærer tunge byrder, så vil jeg gi dere hvile.» Det er to vers som har hjulpet meg gjennom vanskelig tider, og som gir meg håp og glede over å vite at jeg aldri er alene om tingene som skjer her i livet.

- Hva tenker du om Frikirkens motto «Sammen om oppdraget»?

- Jeg tenker at det er godt å vite at vi er mange som jobber mot et felles mål. At oppdraget kan bli «lettere» når man står sammen er godt å tenke på.

- Er det noe spesielt som opptar deg for tiden?

- Akkurat nå holder jeg på å forberede min første familiegudstjeneste. Det blir spennende. Ellers så har jeg jo akkurat begynt i jobben, så det er mange ting å sette seg inn i og mye å lære.

- Har du noen forbilder eller noen som særlig har vært til inspirasjon for deg som kristen?

- Jesus er selvfølgelig det største forbildet. Med det er mange andre som er et forbilde for meg. Solveig Bergsland er et stort forbilde. Det livet og den jobben hun gjør for fattige i Tallinn er til stor inspirasjon for meg. Ulike mennesker i menigheten min, er også til stor inspirasjon for meg og hvordan jeg prøver og ønsker å leve mitt liv.

- Hva liker du å gjøre på fritiden?

- På fritiden liker jeg best å være sammen med familien min, være sammen med venner og jeg liker å reise på turer (gjerne med menigheten), ellers liker jeg det som «alle andre» liker; å se på TV og strikke.