garness
Søsterduoen Garness har gjestet Visjon tidligere, og spiller i Tunet onsdag kveld under årets festival. (Foto: Budbæreren arkiv).

Gleder seg til å spille på Visjon

Tvillingsøstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad utgjør duoen «Garness», og de gleder seg til å spille utendørs i Tunet når de igjen gjester sommerens Visjonsfestival.

- Vi er takknemlige for å få lov til å komme tilbake til Visjonsfestivalen i Stavern til sommeren, og vi kommer nok aldri til å glemme da vi spilte på Visjon forrige gang. Garness var satt opp til å spille konsert fredag kveld da de sist gjestet festivalen fredag 22. juli i 2011. - Det var utrolig spesielt å skulle holde konsert rett etter å ha mottatt de første meldingene om grusomhetene som foregikk på Utøya og i Oslo sentrum. Vi visste jo ikke så mye på det tidspunktet, men alle kjente på uro og bekymring. Vi fikk likevel fred for å holde konserten, og følte det ble en fin stund sammen med alle som hadde møtt fram. Det var naturlig å sette av litt tid i konserten til å be for situasjonen og for alle involverte, sier søstrene til Budbæreren.

- Denne gangen satser vi på en litt lystigere stemning, og ser fram til å spille utendørs i Tunet. Vi ser for oss sol, sommer, masse folk, løs og ledig atmosfære og masse musikkglede. På programmet har vi låter fra vårt nyeste album, "Canyons and Mountaintops", med låter som favner livets opp- og nedturer. Sentrale tema er selvbilde, relasjoner, tro, tvil og Guds uendelige kjærlighet. Vi vil også spille en del salmer og bedehussanger som vi er glade i, fremført med Garness-tvist.