frik-festivalen-hovedbilde
Ungdomscampen på Visjon har skiftet navn til "FRIK Festivalen", og satt ny rekord med 230 deltakere. Her har en gjeng ungdommer og noen ledere tatt turen ned til Stavern. (Foto: Hanne Marie Skaar).

Beste festivalopplevelse noensinne

Visjon 2017 ble alt festivalleder Børge Greaker håpet på, og vel så det. Særlig glad er han for alle barn og ungdommer som fikk gode dager på Visjon.

- Visjon 2017 har uten tvil vært min beste festivalopplevelse til nå, og Frik Festivalen ble en stor suksess slik jeg ser det. Spesielt barn og unge som har en god festival, er veldig hyggelig og inspirerende å se, sier festivalleder Børge Greaker. Hans beste minne fra festivalen er alle de blide folka. - Det var mange blide ansikter. Alle de frivillige lederne og deltakerne som bidrar på dugnad, er helt avgjørende for at Visjon er og blir en superbra festival. Tusen takk!

Variert program

- Jeg synes vi hadde ei flott uke med variert program, der vi videreutviklet festivalpreget noe mer. Familiegrupper etter HITS for alle, var en spennende og viktig endring i årets program, sier synodeformann Jarle Skullerud. - Jeg hadde mange gode opplevelser under Visjon. Hvis jeg skal trekke frem noe spesielt, må det være morgenmøtene for UngVisjon. Det er fantastisk å få bruke Stavernhallen til dette også, og sterkt å oppleve god formidling til en lyttende barneflokk før de går ut til aktiviteter. Jeg vil også nevne at vi i år ble velsignet med et team fra Operasjon Mobilisering, som var med og hjalp til med forskjellige oppgaver. De betalte sin egen reise fra Australia og USA for å være med som medhjelpere på festivalen, sier Skullerud.