Telefon-waehlen

11.desember- svar på telefon fra Kongen?

Hva om Kong Harald ringte til meg, En personlig telefon, der han spurte: «Charlotte, kan du gjøre meg en tjeneste? Jeg tipper at jeg hadde ropt «JA!»

Hva om Kong Harald ringte til meg, Charlotte, en dag?
En personlig telefon, der han spurte: «Charlotte, kan du gjøre meg en tjeneste?
Kan du varsle alle venner og kjente at jeg kommer til Trondheim i jula?»
Jeg tipper at jeg hadde ropt «JA!» i telefonen, tror ikke jeg hadde tenkt meg om en gang. Tenk alle jeg hadde ringt eller sendt melding til for å fortelle at jeg hadde fått et oppdrag fra selveste Kong Harald, og ikke minst hadde jeg fortalt at han skulle komme til Trondheim i jula!

Eller om Justin Bieber hadde ringt, eller manageren hans!
Der han spurte om jeg kunne reklamere for konserten hans.
Tenk hvor glad jeg hadde blitt, jeg hadde jo fortalt det til ALLE! Og selvfølgelig hadde jeg begynt med en gang jeg la på røret!
- For jeg hadde faktisk fått en personlig telefon fra Justin Bieber, om jeg kunne gjøre noe for han.

Poenget med at jeg forteller de to eksemplene er at jeg har et spørsmål til meg selv, og til dere. Hvorfor sitter vi inne?
Vi burde jo vært ute for lenge siden og gjort gode ting. Men her sitter vi!
Du sitter mest sannsynlig og leser dette..
Hvorfor reagerer vi ikke med å gå ut når vi hører om dette oppdraget Gud har gitt oss? Hvorfor roper vi ikke «JA» når vi leser eller hører om det Jesus sa i Matteus 28?
Jesus sa at vårt oppdrag er at vi skal ut å fortelle om Han til alle mennesker. Bare så det er sagt, det betyr ikke at alle må ut å evangelisere på gata, for det finnes mange ulike måter vi kan fortelle om Han på!
Men det som jeg liker aller best i Matteus 28 er at Han til og med sier at Han skal være med oss når vi er ut og gjør oppdraget! Med andre ord: Vi er sammen om oppdraget!
Jeg tror hverken Justin Bieber eller kong Harald nevnte det i telefonen, at de skulle være med meg… De har nok ikke tid til slikt.
Men Gud, Han er så gira på at vi skal gjøre dette, at Han sier Han faktisk skal være med sammen med oss.
Vi har ikke fått dette oppdraget fra en mann som styrer Norge, eller en tenåringsstjerne! Vi har fått et oppdrag fra Han som SKAPTE verden, Han som har skapt ALLE mennesker. Han som er, som alltid kommer til å være!
Hva er vi så redde for da? Og hvorfor er vi ikke i gang?
Vi har fått tidenes oppdrag!
Vi bør være stolte over at vi har fått et personlig oppdrag fra Han som regjerer, fra Han som skal ha all ære, Han som er grunnen til at vi lever.. DET er rått det!
Så nå må vi stå sammen - for nå skal vi ut å gjøre vårt oppdrag!

«Da trådte Jesus fram og talte til dem: «Jeg har fått all makt i himmelen og på jorden. Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler: Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.» Matteus 28.

I Jesu navn. Husk at vi er sammen om oppdraget!
Jeg ønsker dere ei god og velsigna adventstid.
 

Charlotte Valan Gladsø.