Sjefsblogg

Kallet fra Midtøsten

Av Jarle Skullerud i Sjefsblogg
12. mai 2017

Jarle Skullerud har vært i Midtøsten, i hvilket land kan vi ikke spesifisere av sikkerhetsmessige grunner. Han traff mennesker som møter Isa, Jesus og det har gitt Skullerud en del tanker han vil dele med deg.

- Vi må sende ut de rette signaler?

Av Jarle Skullerud i Sjefsblogg
24. april 2017

I en lederartikkel i Dagen skriver Vebjørn Selbekk hvorfor han ikke gir til tiggere. Her skriver han også hvorfor vi må sende mindreårige asylsøkere hjem igjen. Det er viktig å sende de rette signalene, sier Selbekk. Men jeg kan ikke se at Bibelen støtter opp om tanken på at det er viktigere å sende de rette signalene, enn å hjelpe mennesker i nød, der de er.

Lykke eller beruselse ?

Av Jarle Skulerud i Sjefsblogg
24. mars 2017

Så ble det endelig førsteplass i år. Norge klatret seg opp fra den sure fjerdeplassen og helt til topps i konkurransen om å være landet med de lykkeligste innbyggerne. La meg raskt si at jeg er svært takknemlig for å få være blant dem som bor i Norge. Vi har mye å takke for og mye å være stolte av, skriver Synodeformann Jarle Skullerud i bloggen.

Den rette faste

Av Jarle Skullerud i Sjefsblogg
2. mars 2017

Faste har fått flere nye uttrykk i vår tid. Jeg registrerer at flere og flere faster fra TV-underholdning, fra Facebook og andre sosiale medier. Selv om den Bibelske faste handlet om å holde seg borte fra mat, tror jeg det i vår tid kan være både nødvendig og forfriskende også å velge bort noen av de tingene som vi fyller livet vårt med.